
ไก่ทอด ปาปริก้า
ส่วนผสม
- แป้งข้าวจ้าวตราใบหยก 45 g.
- อกไก่ 300 g.
- ผงปรุงรส 2 g.
- ผงปาปริก้า 30 g.
- ซอสปรุงรส 5 g.
- น้ำเปล่า 120 g.
- งาขาว 15 g.
- น้ำมันสำหรับทอด
วิธีทำ
- นำเนื้อไก่มาล้างให้สะอาด หั่นเป็นชิ้นพอดีคำใส่ลงในภาชนะที่เตรียมไว้
- ใส่ผงปรุงรส ผงปาปริก้า ซีอิ๊วขาว และงาขาว คลุกให้เข้ากัน
- นำแป้งข้าวจ้าวตราใบหยกและน้ำเปล่าใส่ลงในภาชนะที่เตรียมไก่ไว้ คลุกให้เข้ากัน
- เตรียมน้ำมันใส่ลงในกระทะ ตั้งเตาให้เดือด ใส่ไก่ที่หมักไว้ลงไปทอด
- ทอดจนไก่สุกและมีสีเหลือง นำขึ้นจากกระทะ พักไว้ให้สะเด็ดน้ำมัน และจัดเสิร์ฟ
Paprika Fried Chicken
Ingredient
- Rice flour 45 g. (By Jade leaf Brand)
- Chicken breast 300 g.
- Seasoning powder 2 g.
- Paprika powder 30 g.
- Soy sauce 5 g.
- Water 120 g.
- White sesame 15 g.
Cooking methods
- Bring the Chicken breast to wash thoroughly. Cut into bite-sized pieces, put into the prepared container.
- Mix Seasoning powder, Paprika powder,Soy sauce and White sesame together.
- Put the jade leaf brand rice flour and water into the container prepared chicken, mix together.
- Put oil in the pan set fire to boil Add marinated chicken to fry.
- Fry until the chicken is cooked, take it out of the pan. Set aside to drain the oil and serve.
สั่งซื้อสินค้าออนไลน์ได้ที่
